Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Inget kan väl göra så ont

som att bli övergiven

bortvald efter att ha sålt sig själv

till ingen nytta


Ord av avsky i kroppen

ekar

du slår upp sår i min existens

 

Vilken ilska

skuld

och skräck


Nej, lämna mig inte!

Försvinn!

Älska mig!

Du, jag hatar dig!

Ett foster

ett hjärta


En gång del av dig

inte nu

inte du

jag

vi?

så svårt




Fri vers av Undine
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine