Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din pappa sviker- Igen

I dina ögon.. Fuck you

Ditt hjärta.. Kantstött.. Sårat

Håller om dig.. Min axel är din

Din smärta är min.. Besvikelsen vår




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-10 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig. Bra skrivet
2011-09-12

  mare VIP
Bra att en mamma finns när, oftast är det så...din dikt är så känslofylld..
2011-09-11

    Birgersdotter VIP
Berör..
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish