Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de fångna









Vi lever som vi är tvungna
Det är vi som är de fångna

Det är vi som sköljs bort
av det förstenade havet

Så besynnerligt -


















Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-10 21:10



Bookmark and Share


  Raul Ström
Att sköljas in i en Turnersk solnedgång; visst kunde det vara värre ?
2011-10-25

  Ingela Svenson VIP
att sköljas bort av ett förstenat hav, vilken märklig tanke, jag följer med på den färden, ja, vi är sannerligen fångna
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP