Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Ljus


Du har ditt ljus i dina ögon
det vägleder mig

Du ger ditt ljus till min stig
du vägleder mig

Och den du har i din famn
älskar du så ömt

Och den du har i din famn
älskar Dig så ömt




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 00:44



Bookmark and Share


    maija tuori
Otroligt vacker...som balsam i mitt hud...honung i munnen ..
2011-09-11

  mickech
Vacker....
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP