Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag trehundrasextiofem

En stjärnklar kväll som man aldrig skådar inne i stan.
Stenplattor täckta med grus fast det är fel ta mig fan.
Min brorsdotter tvingas andas in röken som är starkare
än en cigarett.
Umgänget som står där är historia, det är dekadenta människor,
alla röker det alldeles för starka, vem fan är Peps?
Kanske är jag tråkig men det är en av mina bästa vänner som fyller
så ni kan väl hålla er en kväll?
Kimmen har gjort bort sig igen
han sa att jag borde förlåta min "vän",
det kommer jag aldrig att göra trots att han kallade mig ett svin.
Kull-klanen vet att jag är kantstött, men dom referenserna ger mig ett flin
och inget mer.
Det är du som knarkar din idiot, du är min kusin men inte vän.
Jag ska neka dig min vänskap och jag ska kräkas på Ferraresi-familjen igen.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-09-11 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling