Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofie



Det finns inget rätt eller fel
det finns inte ja och nej
det finns bara möjligheter
utveckling i Dig och Mig




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 10:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den 11.9...skulle alla politiker ha läst.
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP