Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkast

Ba boom ba boom ba boom

Blodet pumpar, jag
Slår
I takt med
Klackarna på dina skor
Och
Det gummiaktiga gnekandet
Från tennisskorna
Mot golvet i väntsalen
Ni passerar
Vidare
Mot
Bort

Ba boom ba boom ba boom

Regnet slår emot ståltaket
Droppande utöver mina skor
Lämnar små pölar bakom mig
Som brödsmulor
Avtryck i asfalten

Ba boom ba boom ba boom

Blundar
Slutna ögon
En värld
Bakom ett ögonkast




Fri vers av Sanna Hedlund
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 12:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
någonstans mitt i livets kortlek finns kärleken begeistrad och den går att uttrycka i ord, kärleken till poesin, människorna, livet eller bara det egna jagets underfina upplevelser
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund