Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juli 31st, 2011


En vän gifte sig med en vän och jag åkte buss dit med mitt block och min penna

Jag har gråtit i ert kök
Legat orörligt orolig i källarn
Boxats på vinden
Sovit i hallen
och älskat i köket
sovit i källarn
ätit på vinden
och sagt adjö i hallen

Kärlek är magiskt.




Fri vers av Niclas P
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas P
Niclas P