Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det blev sagt till mig.. Men med mildare ord.. En händelse för länge sen




När du lämnade mig

Blunda, för jag tror jag vill gå nu

Om din styrka rämnar, så ber jag dig nu, blunda

Min kärlek är tom och jag kan inte trösta. Orkar inte

Stoltheten du svalt för att visa mig din svaghet, känns förödande

Förödande mot mitt hjärta, som egentligen ska vara tomt

Det spirar i tomheten, ett litet frö av en känsla, som en gång fanns

 Men jag vill att du blundar nu, värnar om ditt hjärta.. För jag går nu




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 15:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket fin och gripande!
2011-09-11

  LassO
tungt, djupt, man kan ana en del bakom ett hjärta som inte orkar mer av nån eller några anledningar... och den tragik det andra hjärtat råkar ut för som det skapar på den andra sidan... får mej att minnas den dag jag flyttade från en "fru djävel" (hon jävel om man så vill) men smärtan man hade var barnen.... och tårarna rann i över 30 mil Det blir inte mer samma sak mer än för korta ögonblick1 dag, 1 vecka, 1 månad i lyckliga fall...
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish