Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

 

I längtan

jag smeker
mitt varma
våta, sköte.

I väntan,

Jag fantiserar,
vill ha mer,
allt du kan ge.

Jag exploderar,

av tanken,
att jag känner dig,

inuti mig.
Din ena hand i ett fast grepp om mitt hår,
din andra hand håller tag om mitt lår.


Djupare och djupare, tills det inte djupare går.




Fri vers av Blumma.
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 15:35



Bookmark and Share


  Madagascar
Lyckades du precis göra poesi till en sex kortis, eller var de tvärt om? I don't know!
2011-09-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
ditt sköte
i explosion

djupt, så djupt
så djupt det bara går

paradiset, big bang
skapelsens essens

om och om, igen
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.