Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä jag lär mej aldrig.....


Slungar mitt hjärta

Som äventyraren dras till nya berg att utmana livet

Så tvingas jag upprepande att slunga mitt hjärta högt upp i skyn

med syftet att det ska hamna hos dej som alltid

som alltid utan försäkran

tömmer adrenalin i min väntan

tåras i min oroliga förmodan

biter av mina naglar i all spänning

kommer det landa i dina mjuka händer igen,

kastade jag en gång för mycke?

Som en vana slungar jag blint mitt hjärta ...


(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-05 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa