Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Vet din plats

Jag ler.. Vasst.. Ögonen svartnar av begär när du faller på knä

Stilettklacken markerar, vet din plats! Blicken slås ner

Piskans skaft ger kraft åt handen, smeker, smärtar skinn

Läppar mot mage, mjukt, i underkastelse, av kärlek

Jag älskar att se dig krypa... Älskling




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är helt ok Larz..nästan allt för kvinnan ;) !!!
2011-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Då är det plötsligt OK med underkastelse.
Men om jag säger att kvinnan ska underordna sig mannen skriker feministerna i högan sky och vinn bränna Bibeln på bål.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish