Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt medan världen sörjer

nu regnar det igen, det smattrar ute i denna mörka afton.
Förlåtande som jag är så är det okej
om jag får energi så kanske jag beger mig ut,
om inte så ska jag öppna fönstret lite för att lyssna till sången
som faller från skyn, bara i nån minut,
ångan förgången




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling