Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När smällen kom


När smällen kom såg jag den på TV

När smällen kom såg jag den på TV

När smällen kom vågade jag inte stänga av

När smällen kom ringde jag vänner och frågade om det var sant

När smällen kom


När smällen kom anade jag ingenting

När smällen kom såg jag bara brinnande hus, fallande människor

När smällen kom såg jag inte bombade byar och långa långsamma köer på världens flygplatser

När smällen kom trodde jag inte att det skulle bli en ursäkt, inte bara en orsak, jag trodde inte att skräcken skulle ta över så snabbt och totalt

När smällen kom såg jag inte de nöjda leendena på Haliburtons ledning

När smällen kom


När smällen kommer kanske jag inte hinner säga adjö

När smällen kommer kanske jag inte hunnit göra allt jag ville

När smällen kommer kanske det är alldeles för sent

Men jag hoppas fortfarande




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 23:49



Bookmark and Share


  Vici
Väl återgivna reaktioner och
fångade insikter i ekot av en chockvåg,
vars dyningar ännu påminner
om alltings bräcklighet.

Hoppet står aldrig att finna hos
endast människan allena, ty hon
är en usel gud.

Applåd för dina angelägna och eftertänksamma
reflektioner!

Vici
2011-09-18

  Peter Stjerngrim VIP
När smällen tystnat och repriseringen börjat ta vid
blev min värld minst 12 gamla vänner fattigare ...
De finns inte bara just idag i mina tankar utan som alltid
är de en del av mitt liv om än bland mina minnen!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha