En sammanfattning av vad vi pratade om igår.
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild tagen i Norrköping och det fanns en skylt:"Varsågod!"
En sammanfattning av vad vi pratade om igår.



Från hjärta till hjärta (dag 1)

 

Klarare och vidare än vi kan förstå

våra böner och suckar till höjderna nå

 

Bortom det gränslöst eviga allt

som förmerar vår längtan tusenfallt

finns glädje och frihet för dem som ser

och för dem som hör finns ännu mer

 

Om kärlek och värme regerar och bär

ingen lider brist, alla utvecklas där

 

På jorden finns allt som alla behöver

fördelas det väl blir rätt mycket över

Låt oss nu, vänner, göra vad vi kan

för att lyssna, älska och ta hand om varann




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 593 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-09-12 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
Sista strofen är så sann och fin!
2015-06-08

  Järnkatten
Klockrent vännen :)!!!
2011-09-15

  coleve
åh vad fint skrivet
2011-09-14

  Aftonvännen
Det doftar höst och kärlek

med en svans av hopp
2011-09-12

  Ninananonia VIP
Vackra sköna tankar... hjärta till hjärta..
2011-09-12

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet ...mycke vacket
2011-09-12

  Ola Rydberg
Mkt fint
2011-09-12

  Maximillixen
Välskriven rimmande och tänkvärd dikt som jag kommer att spara. Fint. /Maxi
2011-09-12

  Nils Teodor VIP
Vackert rim
med vackert budskap
Tack!
2011-09-12

  Marja-Liisa Koski VIP
Vilken underbar dikt! Tack!
Kram!
ML
2011-09-12

    NejTack
men bra där! någon som skriver passande rim, alltid bra i mina ögon
2011-09-12

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-09-12

  Lena Själsöga Keijser
medvarandets vackra hjärtvingar skriver du
2011-09-12

  Linda CH VIP
Vilken generös uppmaning i en varm och medmänsklig tanke!
2011-09-12

    Bodil Sandberg
Bättre kan det inte säjas!Underbart!
2011-09-12

  Anya VIP
Vackra ord som jag önskar vi kan ta till oss.
2011-09-12

    ej medlem längre
Vi får göra vad vi kan !
2011-09-12

  Alva Johnsson VIP
Fördelas det rätt,
blir mycket över.
Så fint, så sant.
2011-09-12

    Max Poisé
Likt en behaglig psalm sätter du mig på ända och jag rycks med!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*