Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som att vara vuxen

 

 

 

allt som jag inte hade en aning om -
som att vara vuxen -

jag hör barndomen till
jag har mitt revir och här finns vilt

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-12 13:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, gillas
2011-09-13

  Börje Larsson
och vildast är du...?
2011-09-13

  Ingela Svenson VIP
ja, som lili säger, detta var lysande!
2011-09-12

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2011-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Jättefint!
Precis så upplever jag mig själv.

Är det månne en Marcus Larson målning det där?
Älskar hans målningar!
2011-09-12

  ulf olsson
kort sagt: suvve.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP