Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del bara går och går...


Vägen fram

Min väg
tar slut nu

en annan börjar
snart ta vid

vägar möts
och sluts

förenas blir till

möten kantas
fylls på

det upphör aldrig att sinas

det blommar
knoppas och liv blir till

där vägen framskrider




Fri vers av T.R Ekman
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman