Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nakenhet

Spegeln ser min nakenhet

Tanken leker förvånad

Tidens spår tassar

Stänger årens dörr

Drömmer tonårslängtan..

Lever en kort sekund

 i dåtidens

ljuva charm..

Nuet famnar

åren mjukt..

Glädjs åt det som är..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 18:29



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Var tid har sin charm. Njut av det som är.
2011-09-17

  LassO
man kan ju glädjas åt det som var, likväl om det som är.... alla saknar vi nog ungdomen senare
2011-09-12

    ej medlem längre
Kvinnor åldras inte, de mognar...en bra bit upp i åren.

Men visst, i texten känns det igen, oron för tidens gång, som ju obönhörligen leder åt ett enda håll
2011-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Mjukt och fint.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish