Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid så- Vilse i din förtvivlan

Nu ser jag dig igen.. Igenkännande ler jag, blir varm

Din röst känns trygg och glad.. Vi skrattar.. Har samma sjuka humor

Sitter vid ditt köksbord, du bjuder på middag. Bullarna jag bakade igår är slut

Det är ju så, som du är i mina ögon som jag vet att du är. När du är MIN mamma




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 19:06



Bookmark and Share


  Seglaren
"Sitter vid ditt köksbord"
Det finns en anknytning mellan kök, diskbänk, spis, köksbord och Mammor.
Ännu säger vi inte:
'Pappa sitter vid Sitt köksbord'

Din text väcker minnen av min döda mor. Du beskriver en del av det som också var min mamma.
2011-09-12

    Birgersdotter VIP
fin
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish