Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna min dikt finns publicerad i antologin "181 dikter till Tranströmer" som gavs ut till dennes ära i samarbete med poeter.se och Tolvnitton förlag.


offerlamm

 

det regnar glittrande

mot insidan

av min näthinna

 

bloddroppar obarmhärtigt

spillda mot

hårdpackad jord

 

blir till rännilar

fastbrända av

hettan

 

rödsvarta mönster

i relief

signalerar förtvivlan

 

och att blinka

förändrar

ingenting

 

 

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-29 15:21



Bookmark and Share


  Anna*
Verkligheten är precis så som den är och att blinka förändrar verkligen ingenting. Suveränt skrivet! Bokmärker
2011-10-10

  Lars E Jönsson
Som vanlig lysande taxt, din still är lite speciell, då vet man det är du
2011-10-05

  Ex¤animo
starkt... berörande.
2011-10-05

    Lars Gullberg
Häftigt att läsa dej igen

alltid lika uttrycksfullt

tycker du har en säregen stil

det är stort

Din s.v. L
2011-09-30

    Sylwia
Texten förmedlar en stark känsla. Berörande, jordnära känslighet.
2011-09-30

  Aftonvännen
Inte en chans

att komma undan känslan i den här texten
2011-09-30

  Niclas Petersson VIP
Det som gör så ont kan samtidigt vara så vackert. Som här.
Gillar. Mycket.
2011-09-30

  Linda CH VIP
Texten går rätt in och lämnar tydliga avtryck! Bra!
2011-09-30

  La Magnólia VIP
En text som berör långt in ...
2011-09-30

  Järnkatten
Aj, den känns ända in denna...
..bra text hur som helst..
2011-09-29

    ADI Nehlin
en text som känns
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson