Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månfestival

Och månen är
skinande, spöklik
nattens sol av silver
och jag
tänker bara på dig




Fri vers av yoakimu
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-12 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkelt - klart - starkt - om längtan . . .
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu