Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mig själv, så som man aldrig får göra.


Temugg

En vikt under vingarna.
Änglarna flockas till den platsen,
där du var.

Där du gjorde under.
Fast bara jag vet att du brukade sitta,
och göra ingenting.

När solen började gå upp,
I natten, vaken,
med en temugg.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-12 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra!
2014-01-12

  Erik Hall
Underbar dikt!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan