Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flygplats

 

 

oj, vad vi skrattade

bara för att någon sade ett ord fel
eller tog Arlandabussen till Bromma flygplats

 

det ska göra ont att ta farväl
så jag vinkar 'på återseende'

 

kval och saknad
saknad och kval

sedan ses vi igen

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 10:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om saknad
2011-09-14

  Larz Gustafsson VIP
"Airport" med The Motors.
En klassiker.

Bromma flygplats, ja. Höll till mycket alldeles intill, hos Maranata.
2011-09-13

  Ingela Svenson VIP
Nu tänker jag att Maja har rest? Tur att internet finns! Och Skype
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP