Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är någonting med dig som får mig att vilja mörda.

Bräcklig avund speglar sig
I dina ögons forna glans.
I en tävling utan slut,
Vulgära läppars utspel
Med hot som mynnar ut.

Smutsiga händers fyllnad
Som vid beröring faller isär
Så som brutna toppars
Dalar
Finns en önskan om misär.

Om ondska inte dräper
De dina tankar svurit på,
Då skall du benådas
Att med inga hälsenor
Få gå.

Vad vore ruttet kött
Utan ditt förpestade blod,
Din avkomma är given
O du är dömd för mord.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-13 11:43



Bookmark and Share


  om en Siri
jag gillar skarpt ditt sätt att skriva på.
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson