Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förödande



när en vuxen
lämnar ett barn
dör två människor




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 20:00



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ja..mest död.
2012-09-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Starkt!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP