Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://poetry.poetryx.com/poems/784/ (The Hollow Men av T.S. Eliot)


The Hollow Ones


If you ever have been raped into submissive silence you know the truth.

That this is the way the world ends: not with a bang.

But with a whimper.




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 20:38



Bookmark and Share


  objekt3
Min röst går till orgasm

om du räknar det sista ögonblicket då kroppen fyrar av allt den har kvar i hjärnan !



men innan dess... jo för de flesta är det inte vackert,
mycket lidande mycket panik och mycket gråt

Bliss vännen
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha