Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ni veta mer om mig? Om svaret är nej kan jag inte rekommendera er att läsa den här texten.


Vill ni veta mer?

Jag tänker och det är ingen hemlighet längre
För jag vill inte dölja
Vill avslöja
Vill klä av mig naken inför hela jävla världen
Så att alla ska se, att bakom det de ser
Gömmer sig
Något större än min ofta väldigt korkade
Utstrålning
Bakom orden där jag dumförklarar mig
Som så många gånger förut
Finns något annat

Men
Jag vet inte hur man är cool
Hur man verkar vara en person
Värd att lära känna
Att dela hemligheter med
Att festa med
Och skratta åt helt dumma saker
Så som att du glömde ta på dig trosorna när du gick till jobbet idag

Hur man målar upp den person som just du vill ha
Som får dig att tänka tankar
Smutsigare än min disk
Som legat i säkert en vecka
Jag vill inte vara ett
Nytvättat
Genomskinligt
Glas
Som inte kan dölja mer
Än spegelbilden
Som så gärna berättar att jag inte är
Perfekt
Att jag aldrig satt min fot i ett gym
Annat än i tankarna
Magrutorna som istället består av
En rosa dinglande
Fläskbit
Som trots ett nyttigt liv vägrar
Fatta
Att den borde ge sig av

Jag vet inte om du vill veta det här
Om mig
Eller om du redan listat ut det
Bara av att titta på min nakna
Genomskinlig kropp
Med de små, små, små, små, små
Brösten
Som aldrig växte till sig
När resten av kroppen
Svällde upp

Finns det något mer som ni inte vill veta?
För jag berättar det så gärna
Jag äter flingor till frukost
Drömmer ibland om att vara som alla andra- men gläds åt att jag är speciell.
Och inte bara en grå gestalt på busshållplatsen.

Jag har inte knullat
Inte hånglat
Inte så mycket som rört någon annans kropp
På hela sommaren
På hela jävla evigheten
Sen vi låg där i sängen och du
Du hånglade dåligt, men du var jävligt
Söt
Och jag ville så gärna känna för dig
Ville att hjärtat skulle slå
Dubbelslag
När jag egentligen visste
Att det inte var dig jag ville ha
Utan beröringen
Bekräftelsen
När dina fingrar letade sig ner
I mina trosor

Men
En dikt om mina sexuella
Lustar
Kommer låsas in
I en byrålåda
Där ingen kan se
Det kåta lilla handikappade trollet
Jag egentligen är
Inget litet helgon
Utan något värre
Någon som hoppas att ni sett
Mer
Än ni någonsin velat
av mig

Tack!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sanna Hedlund
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-13 23:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag hoppas att det finns vissa skillnader här mellan poeten själv och textjaget, för annars liknar du alldeles för mye normen i samhället av igår och även idag
2011-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Äsch, Sanna. Bara det faktum att du skrivit det du skrivit här är ju coolt, även om en del av det är lite väl ekivokt för min smak.
Om folk slår ned på dig säger det mer om dem än om dig.
So please, do proceed. By all means,
2011-09-14

  Robin V
Snyggt skrivet! Hårt!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund