Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandringssägen

 

 

 

livets bok över dagar som förvånar -

dagar då ALLT går bra
de är linjära och stupet är stängt

vandringssägner går förbi -
de jobbar skift på vardagar

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-14 09:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
gillar, känner igen mig i dagar då stupet är stängt....
2011-09-16

  anits VIP
Fina rader, tycker mycket om den här
2011-09-14

  ULJO
Din vandringssägen är inte intetsägande som någon kommenterat, den lyfter verkligen.
2011-09-14

  stella
Living legend, like u. ;)
2011-09-14

  Ingela Svenson VIP
Vandringssägner, ja hur uppkommer dom? Men texten har andra lager än så, det är bara att bläddra!
2011-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Ja, låt vandringssägnerna vandra. De är intetsägande.
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP