Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända broar..

Du brände dina broar till min borg...

Du brände dina broar sista gången du slog..

Du brände dina broar när du mitt hjärta tog..

Du brände dina broar när du lämnade mig där i förtvivlan..

Du...

Du brände dina broar ...




Fri vers av J.L.O.
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 14:17



Bookmark and Share


  Zelogath
När den man älskar bestämmer sig för att försvinna
Så ont det gör
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.