Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MUSIK ÄR NÖDVÄNDIGT


I säng med Mozart och Beethoven




Det känns lätt och luftigt
i ena stunden

men sen slår dövörat till
och allt blir svart

Wolfie och Therese
sitter bredvid

totalt uttråkade -

av olika orsaker

vad jag gör där
kan man undra över




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 19:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
oj vad tycker om det där om hur dövörat slår till! Snilleblixtigt!
2011-09-14

  Gunnar Hilén VIP
Men att spela på triangel låter så vackert !
2011-09-14

    ej medlem längre
Låter lite trassligt - för många aktörer?
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP