Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden i evigheten


Vår upplevelse vår sanning
vår drömm blev verklighet.

Vår fantasi vår handling
vår dag blev vår natt.

När jag inte orkar
det gör ändå du.

När jag spårar ur
det gör inte du.

Du vågar och du törs
i det bästa fall vi möts.





Fri vers (Fri form) av Pirjo VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP