Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är Du ...min Mamma


Hög röst, hårda händer

Joo, joo.. men inte nu!

Hon har inte tid...
hon vill inte se mig,
inte se sin hemlighet.

Hon vill inte se mig,
hemlighetens bär.

Den tyngder vår vardag
den själ vår tid
den täcker över allas känslor
den stänger oss in
den minskar våra liv
den har blivit en tagg.

Var modig för vår skull.

Stig fram min Mor.

Kasta bort arvssyndens sten.

Ge mig min far.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-15 00:07



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
..slutar dom knivhuggen tro?
2011-10-02

  Gunnar Hilén VIP
Denna gjorde ont. Mycket.
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP