Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är stormkär i mina egna känslor





det finns en möjlighet
en öppning
jag svävar
flyger
med i flyttsträcket
ett skötebarn
trött på att skötas

vid nästa gir
strax efter havet
bryter jag mig ut

tackar för mig

släpper mig




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-15 08:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, galen är han - och texten galet bra!
2011-09-15

  Gunnar Hilén VIP
ja du...den som lever får se vad tokfan hittar på
2011-09-15

    ej medlem längre
Nu har de vatt nåt, det märker jag alldeles bestämt . . .

Spännande att följa dig i processen som vi kallar Livet!
2011-09-15

  lodjuret/seglare VIP
att vara en sådan där
sorts poet som du är
det är förstås inte alla förunnat
att i sig själv vara kär
men, kör för det, i kärt besvär
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP