Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst


Drömde inatt
ordlöst
om ljus
från mörkret

av mitt förflutna.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-09-15 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP