Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer (kretslopp)


Låna mig dina kalla händer
så värmer jag dem
med den omsorg

du ger mig.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-15 13:12



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt snyggt! så ska ett kretslopp se ut!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP