Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje annat


Slutat leta efter ljus
och omfamna skuggornas land

Ett läkande där smärta och mörker
omvandlas till en värmande famn.








Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-15 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar.
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP