Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig i lagom-landet!

Finna ett välbehag, bakom masken din du håller så kärt

Undrar vad du vill dölja så

Förnimmer saker som aldrig var mitt att behålla

Möblerar om i mitt inre

Dofter i sin oro

Leker med lifvet

Erinrar mig om sådant som lär mig

Aldrig låta mig straffas igen

Av någon

Av förändringar

Säger det högt i tystnaden

Ekar aldrig sådär som jag önskar få vara med om

Det ska bli bra

Slutet är gott och är det inte det så väntar jag tills det blir bra

Aldrig begära ett annat svar

Än dem jag vill ha

Varför nöja sig när man kan få mer?




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP