Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappersfåglar

Jag gör fåglar utav papper
Och hoppas
Hoppas att de ska nå fram
till dig
Men jag vet att jag kastar
Som en kratta
Och de kommer inte längre
Längre än vad jag själv når
Och det är inte långt




Fri vers av Sanna Hedlund
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund