Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig

Du var så fin att titta på, någon borde ha varnat att en skönhet döljer sina mörka hemligheter bakom där

En ridå som förevigt är något annat

Till synes fragil

Förvandlar sinnet till ögon som inte längre förtäljer sanningen för dig

Vem hade du lyssnat på mitt i förtrollningens svekfulla verk.

Ingen

Mitt i detta intet förblev vi tomma

Du förhöll dig till masken, skydd mot omvärlden

Det ända du någonsin kommer ha

Förfölja dig

I ett slut




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 17:40



Bookmark and Share


  M.A.J.R
waaooow en sån bra text !
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP