Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar att du lämnar spår av brödsmulor.


Brödsmulor

Jag hatar att du lämnar spår av brödsmulor
För jag äter alltid upp dem
Låter min mun följa spåret
I hopp om att hitta dig i slutet

Men allt som händer är att jag samlar på mig
Extra vikt
För varje liten del av dig som jag hittar
Stoppar jag i mig
Blir till fjärilar i magen och trots att jag
Sagt att jag inte är en person som
Faller så lätt
Så har brödsmulorna klamrat sig fast i mina blodkärl
Stoppar blodet från att nå fram till hjärtat
För det finns ingen plats
Över
För något annat än dina förbannade brödsmulor
Du hade inte ens hyfs nog att köpa
Fullkorn

Snabba kolhydrater brinner snabbt
Tänkte du att jag skulle förstå av mig
Själv
Att du försvinner så snart som jag samlat på mig
Nog med vikt
För att gå vilse




Fri vers av Sanna Hedlund
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-16 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund