Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord när jag lyssnade på den franska visan inne på YouTube...




Ska vi stå kvar där borta?

Vad är det för fel med nostalgi?

Att minnas det vi inte kunde bli

men suktade?

 

Ska vi behöva minnas så?

När andra kunde slå

och tuktade?

 

Ska vi stå kvar där borta?

Där vi alla kom till korta

som luktade

 

en morgondag och ljus

bortom maktens brus

och det vi fruktade?




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-17 01:53



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Vilken fantastisk rytm!
2011-10-22

  Monika A Mirsch VIP
den är fin - jovisst ska jag stå kvar, där bakom knuten - välformulerad är din dikt och djup i möten
2011-09-17

  greajt
åhbra
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP