Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet (vår existens)


Ord ord
handling

Tid för lek
skratt och allvar
då vi skakar om
rummet

med vår existens.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-17 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP