Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Mariam

Vad skulle livet vara, utan dig min fina vän
Du kom hit från kriget, det var inte länge sen

Du gav mig perspektiv på livet, som ingen annan gjort
Sällan har jag mött ett hjärta, så vackert och så stort

Tänk att vi fann varandra, på en förorts torg
Förenades två själar, i kärlek och i sorg

Jag gav dig hjälp på vägen, i en främmande kultur
Vi stöttade varandra, i kärlek, ur och skur

Med tiden har vi byggt, ett evigt vänskapsband
Som du säger är vi systrar, oavsett födelseland

Så kära Mariam fina, denna dikt är tillägnad dig
Jag vet att du alltid finns där, och det betyder allt för mej







Fri vers av Undine
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 22:39



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket vackert skrivet. Känner igen känslan.
2012-02-21

  Vici
Fint och vackert diktat till din vän!:-)
2011-09-19

  wildrose
Vilken fin dikt tillägnad vännen.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine