Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän



Vilken interaktion vi har
jag tror att jag hjälper dig
men bara stjälper
för att sen få upptäcka
hur du igen får värme av mig
reser dig och räddar mig.

Du öppnade mina ögon

visade att även drömmar kan vara krav..

Det är ju nuet vi vill ha kvar.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP