Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna med sting

Jag såg din blick mot mitt bröst, jag tror att en liten åtrå glimtade

Skrattet som nådde dina ögon smittade mitt inre

Din mun var välvd av mjukhet, flirten smekte dina kurvor

Du som kvinna, glöder i mitt ansikte.. Lockar min andra sida




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-18 10:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell skönhet i raderna. =)
2011-09-18

  LassO
en kvinnlig expressen ;) NYTT nummer varje afton...
2011-09-18

    ej medlem längre
Mmmm...hur fint som helst
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish