Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trasig.. Även idag

Klockan är tidig morgon. Mina drömmar har förgjort mitt jag

Ligger trasig och letar en ny mening. En mening som börjar med livet

Bördan som biter mig i axeln, finns verkligen och hungrar efter min själ

Jag är trött och ibland vilse i mina tankar. Tankarna vill ge mig döden

Kämpargnistan finns där, men lågan är svag och som människa är jag en spillra

Jag vrider och vänder på frågor och egna svar, men kommer ingenstans

 Det känns som kvicksand, jag kvävs av omöjligheten

I  omöjligheten ligger inga vettiga svar.. Jag blundar, låtsas veta

 Och överlever ännu en dag.. Trotsar bördan





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 11:53



Bookmark and Share


    AA VIP
Mörk och förebådande text. Mycket välformulerad.
2011-09-18

    ej medlem längre
Jisses, här härskar mörker och domedag!!! Mycket välformulerat dock...
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish