Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du minst anar det.


Uppvaknandet

Förvånad ser jag ner på dina strumpor

är de verkligen blå?


Under våra tjugofem år tillsammans har jag aldrig sett dig i blå strumpor


Det var det lilla som slog mig den natten




Fri vers av (Ellen)
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-09-18 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)