Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge dem dina bara andetag


Göd ej tistlar om dig


de skola ändå överleva


Tids nog faller regnets tårar

och solens lycka strålar


även över dem


Ge dem dina

varma bara andetag


till dess de blommar


för dig och mig






Fri vers (Fri form) av (Ellen)
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-03-23 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)