Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstens våta kudde

Lyfter på varje löv jag känner
doften av

försöker dra det över mig
men upptäcker att det är för litet

om och om igen


Efter en tid

sker mötet oväntat mellan de två


oss

om oss

om mig

om dig

vi


Du ger mig något saknat

berör och väcker mig


Jag vilar ömt på tröstens våta kudde

och får en skärva liv igen





Fri vers av (Ellen)
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)