Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En punkt kan vara en början på en ny mening.



.

En svart punkt på golvet, blicken fastnar
mina svärtade tankar vill dö där


Oväntat får punkten ben och börjar krypa framåt
likväl mina tankar som motvilligt följer efter

Känslan av rymd i själen sköljer över mig
Rummet fylls sakta

Jag blundar, känner ljuset lysa in

Hjärtat flämtar till
orytmiskt för en sekund

Spindeln kryper uppåt



allt stillar sig




Fri vers av (Ellen)
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)